Art-film omogućava vam korištenje usluga i sadržaja web stranica Ča skalica, koje je regulirano ovim uvjetima korištenja.
Pri korištenju Ča skalica web stranica smatra se da su posjetioci upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Ča skalica web stranice služe isključio kao web portal tv emisija Ča skalica. Art-film ima pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja ovih web stranica i pod-stranica bez obaveze
prethodne najave. Art-film nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Art film ne tvrdi i ne jamči, potpunost, točnost, pouzdanost, pravodobnost ili korisnost informacija sadržanih na ovim Internet stranicama, kao ni na drugim stranicama, uključujući stranice trećih osoba na koje ove stranice upućuju. Naročito upozoravamo da informacije na stranicama trećih osoba koje su linkane stranice Ča skalice. Te stranice mogu biti nepotpune, mogu sadržavati pogreške, mogu biti prejudicirane ili pak zastarjele.

Sadržaj na stranicama Ča skalice je zaštićen autorskim pravima, a sadržaji koji su objavljeni od strane trećih lica su odboreni od autora istih. Dokumenti, video uratci, glazba, podaci i informacije ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Art filma ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Art filmu, emisiji Ča skalica ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Ča skalici, namijenjeni su isključivo individualnim potrebama korisnika, kao informativno sredstvo, te nisu nikakav dokaz.
Art film se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja.