U Rijeci se na Željezničkom kolodvoru, u Bistrou CRES ( Trg Kralja Tomislava 1 ) , održavaju RIJEČKE PLESNE VEČERI koje ove godine ulaze u 13. godinu postojanja , a budući da smo ušli u 5 godišnje maškarano doba , tako su i ove plesne večeri dobile Maškaranu obleku . U četvrtak 28.1. druge po redu Maškarane Riječke plesne večeri otvaraju svoja vrata .
Svakog drugog četvrtka , u 19,15 sati svjetla se pale u dvorani bistroa Cres i vesele note uz vokalne tercete dignu automatski cijelu salu na noge …..i nije važno odakle dolaziš , niti koliko ti je godina jer pjesma liječi dušu i automatski te vuče na podij. Da , to su ti dečki , to su Aledory – braća Alen i Dorian , Drenovčani .
NAKON urnebesne zabave prvog maškaranog četvrtka , opet i ovog četvrtka 28.1. čekaju vas u još većem broju i još luđe raspoloženi , dođite , maškarajte se , zabavite , zapjevajte i zaplešite s njima .
Bistro CRES , Željeznički kolodvor od 19,15 zasjat će opet u maškaranom ludilu uz neizostavne Aledore , a najbolje maske očekuju vrijedne nagrade . Ulaz za svih je 20 kn, a nakon 22 sata besplatan. DOBRODOŠLI