U jesen 1998. godine Sanjin je Marku pokucao na vrata kako bi ga pitao je li spreman da njih dvojica naprave duet. Marko je prihvatio tu ideju i odmah su krenuli na posao. Bile su to uporne i naporne probe, ali je posao pokazao da se njihov trud itekako isplati, a kako i ne bi kada je riječ o gitaristi na akustičnoj gitari, Sanjinu, koji ima izuzetno dobre glasovne mogućnosti, dok klavijaturist, Marko, ima razvijene komunikacijske sposobnosti što se odražava na količinu posla.

Svirajući u duetu po raznim hotelima, restoranima, kafićima i diskotekama tandem je uvidio potrebu za širim glazbenim programom. Iz tog se je razloga Marku i Sanjinu 2002. godine pridružio Domagoj i tako je osnovan TRIO MARINERO. Dolaskom u sastav izvrsnog gitariste na električnoj gitari s kantautorskim potencijalom, Domagoja, glazba što je proizvodi Trio dobila je na svojoj punoći, a sam sastav je proširio repertoar pjesama te tako izvodi svu vrstu domaće i strane zabavne, pop i rock glazbe, a po željama auditorija nađe se i sve ostalo.

Danas je Trio Marinero, zahvaljujući uloženom radu, tražena grupa na čitavom području lijepe naše. Svojim nastupima na svadbenim svečanostima, poslovnim večerama, domjencima, privatnim feštama, maturalnim zabavama i gažama Trio Marinero proizvodi užarenu atmosferu, a to će Vam potvrditi svi koji su ih čuli. Mnogobrojni takvi zasigurno su se našli na poznatom senjskom Međunarodnom ljetnom karnevalu na kojem dečki žare i pale već nekoliko godina. Osim na senjskom ljetnom i zimskom karnevalu, grupa je nastupala na poznatom Riječkom karnevalu i Bribirskim maškarama.

Iza njih je i nekoliko nastupa u emisiji „lijepom našom“ i to dva puta u Senju, Novalji i Gospiću.

Trio Marinero je izdao i svoj prvi album pod nazivom „Vila Velebita“ kojega možete kupiti u svim trgovinama Croatia Recordsa. Također su snimili spot za svoju pjesmu pod nazivom „živim samo za tebe“, čija je premijera bila na HRT – u u emisiji „Ritam tjedna“, zatim na Kanalu Ri, te se redovito vrti na Cmc – u. Dečki ne planiraju ostati na tome, već pripremaju nove projekte i uskoro možete očekivati njihov novi glazbeni uradak.
izvor: http://www.trio-marinero.net/bio.html